Dziś jest
Imieniny obchodzą:

Jesteśmy z Wami od 2001 roku

Chcesz zareklamować się na naszej stronie internetowej? Sprawdź ceny reklam. Cennik znajdziesz w dziale OGŁOSZENIA - REKLAMA

b_150_176_16777215_00_images_496px-POL_gmina_Makinia_Grna_COA_svg.png

W imieniu Urzędu Gminy Małkinia Górna, niniejszym wskazuję, że informacje publikowane na portalach społecznościowych oraz zamieszczane w widocznych miejscach na terenie Gminy Małkinia Górna przez mieszkankę gminy Małkinia Górna są niezgodne z prawdą i nie znajdują odzwierciedlenia w dokumentacji znajdującej się w posiadaniu Urzędu. Treści zawarte w pismach oraz wpisach internetowych przekraczają granice uzasadnionej krytyki co spotyka się ze stanowczym sprzeciwem ze strony Wójta Gminy Małkinia Górna.

Relacja przekazywana przez mieszkankę gminy jest nierzetelna, pomija szereg istotnych wątków i ukierunkowana jest jedynie na wywarcie wpływu na właścicielu lokalu komunalnego w celu spełnienia wszystkich wysuwanych roszczeń, które to przekraczają obowiązki nałożone na Gminę przez obowiązujące przepisy prawa.

Informuję, że w związku z zaistniałą sytuacją, oraz bezprawnym podawaniu do informacji publicznej nieprawdy jak również naruszeniu dóbr osobistych pracowników  Urzędu Gminy Małkinia Górna, zostaną podjęte odpowiednie działania prawne.

Wskazuję z całą stanowczością, że władze Gminy Małkini Górnej podejmą wszelkie kroki celem wyjaśnienia sytuacji, a bezprawne działanie i rozgłaszanie nieprawdy znajdzie swoje konsekwencje na drodze sądowej.

Wójt Gminy Małkinia Górna

14. Siwek Leszek
15.
Zawistowski Marcin - 504-999-748

Przewodniczący Rady Gminy przyjmuje interesantów w poniedziałki w godz. 9.00 - 10.00 w Urzędzie Gminy w pokoju nr 9

Pogoda w Małkini

DMC Firewall is a Joomla Security extension!